Tuplaus: Mestarien liiga tuo iloa synkkään tiistaihin!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun maanantaista muodostui lopulta varsinainen pannukakku. Egyptissä iskettiin Smouhan toimesta maali jo 6min kohdalla, mutta sen jälkeen palloa ei saatu verkkoon mistään paikasta. Italiassa Cesena aloitti ottelun vahvasti ja joukkue siirtyikin 1-0 johtoon jo 20min kohdalla. Maalin jälkeen kotijoukkueen toppari päätti hommata itsensä ulos kentältä ja soppa oli sitä myöten valmis.

Maanantaita ei aleta märehtimään sen enempää vaan suuntamme katseemme tiistain lappuun sillä yhdelläkin lapulla voidaan tehdä ihmeitä. Tänään molemmat lapulle poimitut kohteet ovat Mestarien liigasta.

Real Madrid isännöi tänään AS Romaa Santiago Bernabeulla. Roma jäi edellisessä ottelussa maaleitta vaikka joukkue sai luotua useita hyviä maalintekopaikkoja. AS Roma joutuu panostamaan tänään paljon hyökkäykseen ja se tulee avaamaan kotijoukkueelle useita tilaisuuksia maalintekoon.

Toisessa kohteessa Wolfsburg kohtaa kotikentällään Gentin. Edellinen ottelu päättyi lopulta Wolfsburgin 2-3 vierasvoittoon hurjan tykityksen päätteksi. Gent tarvitsee tänään vierasmaaleja mikäli joukkue haluaa taistella tosissaan jatkopaikasta.

Molemmissa otteluissa maalien odotusarvo on varsin korkealla ja näin ollen lapulle valikoitui tällä kertaa jopa hieman rohkeahko vetomuoto. En ole tästä kuitenkaan kovin huolissani vaan luotan joukkueiden maalintekovoimaan sen verran paljon, että uskallan luvata maaleja molemmille puoliajoille.

image

Veikkausvihjeiden Facebook seurantaan tästä!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Aiheeseen liittyvät uutiset