Tuplaus: Mestarien liigaa ja brittifutista!

Tuplaus jatkuu tänään sensaatiomaisesti kolmen lapun voimin sillä maanantailta napattiin maukas 6/6 tulos taskunpohjalle. Tänään katseet käännetään Mestarien liigan lisäksi Englannin kentille.

Tuplaus etenee kolmella lapulla

Tuplausprojekti käynnistyi eilen parhaalla mahdollisella tavalla kun maanantailta raavittiin komea 6/6 tulos. Tästä syystä pääsemme jatkamaan tuplausta edelleen kolmella lapulla.

Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuvaan lappuun napattiin tällä kertaa vain yksi kohde Englannin Championshipista. Championshipin ottelussa kohtaavat tänään Brighton ja Ipswich. Odotamme jo pelkästään kotijoukkueelta kahta maalia ja tästä syystä tartuimme over 2,5 maalia -kohteeseen etenkin kun kerroin on hilattu mukavasti yli vaaditun (2,00) lukeman.

Päivän toinen lappu napattiin Englannin kakkosliigasta. Vahvasti kotonaan esiintynyt Colchester kohtaa tänään kotiluolassaan heikon vierasjoukkueen, Crawleyn. Crawley on onnistunut nappaamaan 16 vierasottelustaan vain kolme voittoa eikä homma helpotu tänäänkään sillä Colchester on neppaillut kotonaan viisi voittoa putkeen mukavalla 14-3 maalierolla.

Viimeinen lappu kasattiin myös illan Mestarien liiga -otteluihin. Odottelemme maaleja illan molemmissa otteluissa ja tästä syystä kohteiden valinta ”chämppäri-peleistä” oli lopulta varsin helppoa.

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigan finaaliin!

Mestarien liiga jatkuu siis tänään ja sen kunniaksi Coolbet järjestää arvonnan, jossa pääpalkintona on mahtava kahden hengen matka 3.6. pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

Kahden hengen matkapalkinto sisältää:

– Lennot kotimaan lentokentältä – Suomessa lähtö Helsinki-Vantaalta

– 2 yötä 3-tähden hotellissa Cardiffissa tai sen lähellä (aamupala sisältyy).

– Otteluliput Mestarien liigan finaaliin, joka pelataan 3.6.2017

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä mukaan Mestarien liiga -arvontaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset