Tuplaus: Mestarien liigan -karsinnat täyttävät keskiviikon lapun!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla. Meidän onneksemme jäljellä oleva lappu on mukana Coolbetin kampanjassa ja näin ollen hurjan 9000€ suuruisen Jackpotin tavoittelu jatkuu edelleen.

Tuplaus jatkuu yhden lapun voimin

Keskiviikon tuplaukseen poimittiin kohteet Mestarien liigasta. Ensimmäinen valinta on Basaksehirin ja Club Bruggen välisestä ottelusta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Belgiassa 3-3 tulokseen, joten kotijoukkueella on kolme vierasmaalia puolellaan.

Kotijoukkue Basaksehir on ollut hyvässä vedossa kotikentällään ja tästä hyvänä osoituksena joukkue ei hävinnyt viime kaudella Turkin liigassa ainuttakaan kotiottelua. Basaksehir ei periaatteessa tarvitse tänään maaleja, mutta paikkoja tarjoutuu ottelun edetessä takuuvarmasti sillä Brugge tarvitsee kipeästi maaleja. Uskomme myös vahvasti siihen, että kotijoukkue ei lähde tänään lyömään bussia parkkiin oman maalin eteen.

Club Bruggen materiaali kalpenee Basaksehiriin rinnalla, mutta Belgialaiset ovat aina pelanneet hyvin kotikentällään koviakin joukkueita vastaan. Bruggen vieraspelit Euroopassa eivät ole kuitenkaan sujuneet kovinkaan vakuuttavasti sillä Brugge ei ole voittanut ainuttakaan yhdeksästä edellisestä vierasottelustaan.

Brugge teki kotikentällään kolme maalia, mutta täytyy vielä muistuttaa, että kaksi maaleista tehtiin jopa hieman onnekkaasti vapaapotkuista. Basaksehir on Istanbulin helteessä suuri suosikki ja uskomme, että Brugge ei pysty haastamaan kotijoukkuetta tänään.

Päivän toinen kohde napattiin Legian ja Astanan välisestä ottelusta. Legian yli 1,5 maalia oli pitkään tyrkyllä tuplaukseen, mutta päädyimme lopulta Basaksehiriin. Astana voitti kotikentällään ensimmäisen osaottelun 3-1, mutta vierailu Puolassa tulee olemaan erittäin haastava.

Legia on tunnettu erittäin kovana kotijoukkueena, joten emme ihmettelisi vaikka joukkue onnistuisi kampeamaan itsensä vielä jatkoon tästä otteluparista. Joka tapauksessa Legia ja Astana tulevat tarjoilemaan meille viihdyttävän ottelun ja näin ollen valitsimme tähän otteluun yli 1,5 maalia -vedon vaikka kerroin onkin erittäin pieni.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset