Tuplaus: Mutasarjoja ja vähämaalisia taistoja!

Tuplaus jatkuu tänään kahden lapun voimin, kun Everton jäi eilen jopa hieman yllättäen derbyssä ilman maalia. Tänään kohteita on poimittu Englannin ja Walesin mutasarjoista. Mukaan mahtuu myös pari isomman sarjan ottelua, joissa maalit saattavat olla tiukalla.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Tuplausprojektia lähdetään viemään tänään eteenpäin kahdella 40€ suuruisella lapulla. Toisessa lapussa luotetaan Bala Towniin sekä Englannin mutasarjan vääntöön, jossa maalien odotusarvo on jälleen korkealla.

Isommista sarjoista löytyi kaksi mielenkiintoista valintaa tälle päivälle. Poimimme lapulle hieman poikkeuksellisesti peräti kaksi ”underia”. Italiassa Atalantan ja Empolin välisessä väännössä kotijoukkue on selvä suosikki. Atalanta on pelannut hyvin kotonaan vaikka maalinteko on takkuillut viime aikoina.

Vierasjoukkue Empoli on ollut heikko vieraissa ja joukkue onkin jäänyt viidessä edellisessä reissupelissään neljä kertaa ilman maalia. Maalinteko on tuottanut muutenkin suuria ongelmia, joten emme jaksa uskoa että Italiassa nähdään tänään hurjaa maalisadetta.

Toinen under-valinta onkin hieman riskialttiimpi sillä Dortmund on pelannut varsin runsasmaalisia vääntöjä tällä kaudella. Joukkue kykekee parhaillaan maagiseen hyökkäyspeliin, mutta puolustuspelissä on vielä parannettavaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Dormund on päästänyt seitsemässä edellisessä kotiottelussaan vain kerran yli kaksi maalia.

Vierasjoukkue Augsburg on pelannut viime aikoina vähämaalisia vääntöjä ja lähtökohdat ovat tähänkin otteluun varsin samanlaiset. Augsburgin viidessä edellisessä ottelussa on nähty yhteensä vain neljä maalia.

Ottelussa on omat riskinsä, mutta emme jaksa uskoa maalijuhliin. Augsburg tulee varmasti taistelemaan hurjasti ja peli ei ole Dortmundille välttämättä kovinkaan helppo. Dortmund voittanee tänään, mutta 2-0 tai 3-0 on hyvinkin todennäköinen lopputulos ja sehän kelpaa meille.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset