Tuplaus: Neljäs päivä ja Coolbet kampanjalapulla jatketaan

Tuplaus siirtyy neljänteen päivään ja vähitellen panokset kovenevat. Eilen TPS iski tarvittavat maalit jo avausjaksolla ja Kemi hoiteli homman tyylipuhtaasi 3-0. Tänään Coolbet tuplaukseen sopivia kohteita on rajallinen määrä, mutta jalkapallon parissa pysymme.

Torstain tulplaus – jalkapalloa kotimaasta ja Islannista

Coolbetin kampanjalappu jatkaa neljänteen päivään. Tänään valitsimme kohteiksemme jalkapalloa Suomen Veikkausliigasta ja Islanin Premier Leaguesta (Pepsideild). Kohteemme ovat Veikkausliigan HJK – JJK sekä Islannin ottelu Fjölnir – Víkingur Ólafsvík.

Ensimmäisessä ottelussa ovat vastakkain HJK ja JJK. Tässä ottelussa kohtaavat sarjakärki HJK ja tällä hetkellä viimeisenä oleva JJK. Ei siis ole epäilystäkään, etteikö HJK olisi ottelun suuri ennakkosuosikki. HJK on tehnyt kahdessa viimeisessä ottelussaan 10 maalia, joten ottelusta voi odottaa runsasmaalista. Pieni varaus tälle olettamukselle pitää kuitenkin asettaa, sillä aivan täydellisellä kokoonpanolla HJK ei peliin lähde. Uskomme kuitenkin, että ottelussa nähdään yli 2,5 maalia.

Toisessa ottelussa kohtaavat Islannin Premier Leaguen Fjölnir ja Víkingur Ólafsvík. Ólafsvík on kuuden pelaamansa ottelun jälkeen sarjan viimeisenä ja vastustaja Fjölnir on neljänneksi viimeisenä. Molemmilla joukkueilla on reipas tappioputki niskassa, mutta näiden joukkueiden otteluissa on nähty maaleja molempiin suuntiin. Ottelun suosikki on kotijoukkue Fjölnir, mutta maaleja nähdään varmasti molemmissa päissä. Ottelun maalimäärä tulee olemaan yli 2,5. Lapun yhteiskertoimeksi tulee tällä yhdistelmällä 2,08.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset