Tuplaus: Neljäs päivä luvassa!

Tuplaus on edennyt hienosti jo neljänteen päivään, joten luvassa onkin jo kelpo panoksella pelattava lappu. Tällä kertaa lapulle eksyivät Brooklyn Nets ja Toronto Maple Leafs.

Neljäntenä päivänä luvassa kotijoukkueiden hallintaa

Alkuun voi kuulostaa karmaisevalta ottaa tuplaukseen Brooklyn Netsin kaltainen heittopussi. Tarkemmalla tarkastelulla joukkue on kuitenkin pelannut ihan hyvin viimeisimmät ottelunsa, kun taas vastapuolelle asettuva Suns on ollut umpisurkea.

Vierailijat ovat myös menettäneet isoja nimiä kokoonpanosta ja tämän myötä joukkue ottaakin jatkuvalla syötöllä muilta takkiin. Nets on myös viimeisimmissä kohtaamisessa ottanut Sunsista selvän voiton vieläpä vieraskentällä, joten näistä asetelmista ottelu vaikuttaa päivän selvältä kotivoitolta.

NHL:n puolella puolestaan Toronto Maple Leafs on pelannut erittäin kelvollisin ottein viime aikoina ja joukkue taistelee todenteolla playoffeista. Nyt vierailijaksi saapuva New Jersey Devils toimii usein vierasjoukkueen roolissa täysin pisteautomaattina, joten hyvässä lennossa oleva Toronto tulee vähintäänkin tasurin tästä itselleen hankkimaan.

Näillä puheilla lähdetään siis tavoittelemaan menestystä myös ensi yöltä!

Aiheeseen liittyvät uutiset