Tuplaus on edennyt viidenteen päivään!

Tuplaus on edennyt viidenteen päivään ja viikonloppu lähenee kovaa vauhtia. Perjantaina potissa alkaa olla jo mukava 400€ panos, joten jännitys nousee entisestään.

Tuplaus jatkuu 400€ panoksella

Projekti jatkuu tänään vaiheella viisi. Lapulle valikoitui tällä kertaa kohteet Saksasta sekä Hollanista.

Saksassa vierasjoukkue FC Nurnberg löytyy sarjan kuntopuntarin kärjestä. Joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan 13 pistettä maalierolla 11-2, joten vireystila on kunnossa.

Kotijoukkue Erzgebirge Aue on hävinnyt neljä  viidestä edellisestä ottelustaan ja viimeisin nöyryytys koettiin edellisellä sarjakierroksella, kun Munchen jyräsi Auen peräti 6-2. Auen kannalta lisähuolia otteluun tuo laitapuolustaja Sebastian Hertnerin pelikielto.

Hollannissa Waalwijk kohtaa kotonaan Den Boschin. Den Boschin vierasotteluiden tilastot ovat varsin karua katseltavaa sillä joukkue on hävinnyt tämän kauden kuudesta vierasottelustaan viisi maalierolla 8-20. Ainoa vieraspiste on Bredalta raavittu onnekas 0-0 tasapeli.

Den Bosch kärsii ottelun alla useista loukkaantumisista ja kun tähän lisätään vielä puolustaja Jeremy Fernandesin pelikielto niin vaikea uskoa, että vierastilasto parantuisi tänään.

tuplaus-paiva5

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset