Tuplaus päättyi voitokkaasti!

vedonlyöntisanasto Money Talks | Vvihjeet.com

Viime viikon tuplausprojekti aloitettiin maanantaina normaaliin tapaan 25€ panoksella.  Viikko vyöryi hiljalleen eteenpäin ja laput napsuivat mukavalla tahdilla takataskuun. Lopulta perättäisiä osumia tuli peräti 18.

Tuplaus päätettiin voitonjuhliin

Tuplaus päätettiin eilen voittokkaasti seitsemän päivän rutistuksen jälkeen. Viikko oli jälleen haastava, mutta sunnuntain potti oli hyvä palkinto viikon työstä. Voittopotti jäi lopulta hieman ”vajaaksi”, kun viimeiseen lappuun pelattu ”draw no bet” valinta päättyi tasapeliin. Tästä huolimatta 2392,98€ voitto maistuu varsin hyvältä hurjan jännityksen jälkeen.

tuplaus

Uusi tuplausprojekti polkaistaan käyntiin tänään samalla suunnitelmalla, kuin aiempinakin viikkoina. Muistakaa, että tuplaus ei ole aina voitokasta sillä seitsemän päivän projektin läpivienti ei ole helppoa. Joka tapauksessa tämä laji on parhaimmillaan loistavaa viihdettä ja meille on tärkeintä, että myös te hyödytte meidän tuplauksistamme. Teemme vihjeitä seuraajiamme varten ja yritämme joka päivä tuottaaa teille parhaita mahdollisia vihjeitä, jotta teidän pelikassanne karttuisivat.

Kiitos kaikille edellisestä viikosta! Nyt on aika suunnata katseet tulevaan tuplaukseen ja alkaa napsimaan kohteita viikon ensimmäiseen tuplaukseen. Muistakaahan, että kaikki meidän pelaamamme kohteet löytyvät Coolbetin pelilistoilta.

Aiheeseen liittyvät uutiset