Tuplaus: Panokset kovenevat perjantain kunniaksi!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vaiheella viisi. Lapun panos on hilattu hiljalleen 400€:n tienoille, joten nyt panokset alkavat olla niin sanotusti kohdillaan. Tänään lapulle kaivettiin kaksi kohdetta, joista toinen löytyy jälleen Ruotsin Allsvenskanista. Lapun toinen valinta napattiin Millwall – Bradford ottelusta.

Tuplaus on edennyt viidenteen päivään

Örebro hoiti hommansa eilen loistavasti ja näin ollen pääsemme sivaltamaan 400€ tuplauslapun tulille perjantain kunniaksi. Pysymme edelleen Ruotsissa sillä täältä on varsin hyviä kokemuksia tältä viikolta.

Ensimmäinen kohde on poimittu Falkenbergs – AIK ottelusta. Vierasjoukkue AIK lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja me luotamme tänään siihen. Falkenbergs on voittanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta vain yhden ja omassa päässä on kolissut peräti 22 kertaa. AIK on kelpo iskussa ja maalinteko on luonnistunut mukavasti viime aikoina. Kahden maalin tekeminen heikossa iskussa olevalle Falkenbergsille ei pitäisi olla mahdoton tehtävä.

Toinen kohde napattiin viime hetkellä Millwall – Bradford ottelusta. Kotijoukkue Millwall voitti ensimmäisen osaottelun 1-3, joten joukkue lähtee illan otteluun mukavista asetelmista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kysessä on nousukarsinta ottelu eli löysäilyyn ei ole varaa. Vierasjoukkue Bradford tarvitsee maaleja ja näin ollen peruutteluun ei ole varaa mikä lupailee maalirikasta ottelua.

Perjantain tuplausta lähdetään viemään eteenpäin tällä lapulla. Ei muutakun betsit talteen ja mukaan jännittämään!

tuplaus5

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset