Tuplaus: Panokset kovenevat perjantaina!

Tuplaus on edennyt viidenteen päivään ja se tarkoittaa sitä, että viikonlopun lähestyessä, lapun panos on noussut jo yli 300 euroon.

Tuplaus etenee kohti sunnuntaita

Perjantain tuplaukseen napattiin tällä kertaa vain yksi kohde Espanjasta. Perjantain ainoassa La Liga -ottelussa Malaga kohtaa kotikentällään Levanten.

Malagan alkukausi on ollut vaikea, mutta tästä huolimatta joukkueen peleissä on nähty keskimäärin kolmea maalia ottelua kohden.

Malagan kahdessa edellisessä ottelussa on nähty peräti kymmenen maalia ja tämän lisäksi joukkue laittoi edellisellä La Liga -kierroksella Real Madridin tiukoille Bernabeulla.

Vierasjoukkue Levante on isketty ottelussa selkeään altavastaajan asemaan, mutta on syytä huomioida, että joukkue on kuntopuntarissa huomattavasti kotijoukkue Malagaa ylempänä.

Levante on raapinut tällä kaudella vieraissa jo tasapelin Real Madridilta, joten joukkue pystyy venymään hyviin suorituksiin myös vieraskentällä.

Kotijoukkue Malaga on päästänyt La Ligassa toiseksi eniten maaleja, joten uskomme vähintään yhteen vierasmaaliin. Malaga on piristynyt viime kierroksella, joten tulemme näkemään viihdyttävän ja runsasmaalisen ottelun.

Malaga – Levante -ottelun yli 2,5 maalia tarjoaa meille tasan 2,00 kertoimen, joten nappaamme sen viidennen päivän lapulle mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset