Tuplaus: Projekti jatkuu yhdellä lapulla!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun Ranska sekä Mjondalen aiheuttivat harmaita hiuksia hieman yllättäen. Ranska toki voitti 3-2, mutta sehän ei riittänyt pelastaan toista lappua.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tänään 50€ lappu sijoitetaan jälleen jalkapallon harjoitusotteluihin. EM-kisat alkavat olla jo ovella, joten joukkueet pelaavat jo lähes parhailla kokoonpanoillaan eli näitä pelejä ei pelailla enää aivan puolivaloilla.

Tänään luotamme Itävaltaan sen verran, että odotamme heidän iskevän vähintään kolme maalia Maltan verkkoon. Malta pitänee tänään lukemat siedettävinä, mutta 3-0 tai 4-0 voitto on siitäkin huolimatta hyvin todennäköinen.

11

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tuplauskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset