Tuplaus: Qarabagin johdolla kohti tiistain haasteita!

Tuplaus alkoi eilen 5/6 tuloksella, kun Galatasarayn ottelussa nähtiin vain kaksi maalia. Näin ollen homma jatkuu haastavana tiistaipäivänä kahdella lapulla.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Coolbetin tuplaukseen valittiin tällä kertaa vain yksi kohde Mestarien liigan -karsinnoista. Sheriff Tiraspol ja FK Qarabag pelasivat ensimmäisessä osaottelussa 0-0 tasapelin Qarabegin kotikentällä. Qarabag hallitsi ottelua, mutta maali jäi muutamista hyvistä paikoista huolimatta tekemättä.

Tänään kotikentällään operoiva Makedonialainen Sheriff Tiraspol sai ensimmäisessä kohtaamisessa aikan yhden laukauksen Qarabagin maalia kohti ja joukkue lähtee tämänkin illan otteluun oikeutetusti altavastaajan asemasta.

Qarabagin materiaali on huomattavasti kovempi, kuin Tiraspolilla, mutta kotietu tasaa hieman ottelun asetelmia. Kotiedusta huolimatta Tiraspolin voitto tai jatkoonpääsy on varsin epätodennäköinen.

Ottelu on todennäköisesti varsin vähämaalinen, mutta uskomme että vierasjoukkue onnistuu iskemään pallon tällä kertaa Tiraspolin maaliin ainakin kertaalleen. Yksi maalikin riittää tänään sillä Qarabagin puolustuspelaaminen on ollut varsin kelvollisella tasolla Mestarien liigan -otteluissa.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset