Tuplaus: Saksa jyrää Pohjois-Irlannin!

Tuplaus jatkuu tänään kahden lapun voimin, kun eilen jäätiin tulokseen 5/6. Täydellinen suoritus jäi eilen maalia vajaaksi. Tänään luotamme Saksaan, joka kohtaa kotikentällään MM-karsintaottelussa Pohjois-Irlannin.

Tiistain tuplaus on Saksan harteilla

Saksa on aloittanut MM-karsinnat kahdella vakuuttavalla voitolla. Viimeisimmässä ottelussa Tsekillä ei ollut oikeastaan mitään mahdollisuuksia ja Saksa lasketteli lopulta helppoon 3-0 voittoon. Tänään Saksalaiset kohtaavat kotonaan Pohjois-Irlannin, joka lähtee otteluun selkeänä altavastaajana.

Pohjois-Irlanti pystyi venymään tasapeliin Tsekkiä vastaan, mutta nyt vastus on paljon kovempi. Saksaa on vaikea horjuttaa sen kotikentällä, joten Pohjois-Irlannille voi veikata haastavaa iltapuhdetta. Saksan molempien puoliaikojen voitolle tarjottu (1,91) kerroin on sen verran maukas, että me tartumme siihen kiinni tämän päivän tuplauslapulla.

Toisella lapulla luotamme niin ikään Saksaan, jonka lisäksi poimimme kupongille Englannin kakkosliigan ottelun Notts County – Morecambe. Englannissa on lupa odotella tänäänkin maaleja ja näin ollen molemmat joukkueet tekevät maalin vedolle tarjoiltu (1,61) kerroin napataan lapun toiseksi kohteeksi.

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset