Tuplaus: Sevillassa nähdään maaleja!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun eilen kaksi lappua putosi pois raiteilta. Maanantai oli siis luvalla sanoen heikko, mutta homma jatkuu edelleen, joten mitään ei ole vielä menetetty. Tänään lapulle valikoitui kohteita La Ligasta sekä Bundesligasta.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tänään lapulla luotetaan Espanjan ja Saksan maalikarkeloihin. Kovana kotijoukkueena tunnettu Sevilla kohtaa tänään rakkaalla kotikentällään Real Betisin. Sevilla on iskenyt kahdessa La Ligan -kotiottelussaan kahdeksan maalia ja kun tähän lisätään fakta, joka kertoo, että Betis on päästänyt saman verran osumia omaan maaliin kahdessa ensimmäisessä vieraspelissään niin soppa on valmis pelattavaksi.

Toinen kohde löytyy Saksasta, kun Freiburg isännöi HSV:tä kotiluolassaan. Molempien joukkueiden alkukauden otteluissa on nähty maaleja yli kolmen keskiarvolla ja näin ollen voimme olettaa, että sama meno jatkunee myöskin tänään. Nappaamme siis lapun toiseksi kohteeksi tähän otteluun yli 1,5 maalia jolloin saamme kertoimen mukavasti kakkosen tuntumaan!

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset