Tuplaus: Skotlannin kautta kohti torstaita!

Tuplaus jatkuu tänään hieman vajaan 80€ panoksella. Eiliset kohteet napattiin taskuun lopulta varsin kivuttomasti, joten siitä on hyvä jatkaa kohti projektin seuraavaa vaihetta.

Tuplaus jatkuu vaiheella kolme

Jatkamme tuplausta edelleenkin yhden lapun voimin. Tänäää vierailemme Tanskassa sekä Skotlannissa. Lappu jäi tänään hieman myöhäiselle, mutta toivottavasti halukkaat ehtivät vielä leikkiin mukaan.

Skotlannissa pelaillaan tänään mielenkiintoinen ottelu Heartsin ja Rangersin välillä. Vierasjoukkue Rangers lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta kannattaa huomioida Heartsin vahvat otteet etenkin kotikentällä.

Molemmat joukkueet löytyvät sarjan kärkipäästä. Rangers on tällä hetkellä toisena ja Hearts neljäntenä. Hearts on hävinnyt vain yhden kotiottelun tällä kaudella, joten vierailla on tänään hankala ilta tiedossa.

Rangers on onnistunut maalinteossa jokaisessa tämän kauden vierasottelussaan enkä usko, että tähän tilastoon tulee tänään muutoksia. Hearts on vahva kotonaan kuten aiemmin mainittiin, joten myös kotijoukkueen maali on hyvinkin todennäköinen.

Hearts – Rangers -ottelun ”btts-vedolle” tarjottu (1,62) otetaan tänään talteen tuplauksen ”pääkohteeksi”.

Lapun toinen kohde napataan Tanskasta, Nordsjaellandin ja Horsensin välisestä taistosta. Molempien joukkueiden otteluissa on tehtailtu kutakuinkin kolme maalia ottelua kohden, joten yli 1,5 maalin näkeminen pitäisi olla tänään hyvinkin todennäköistä.

Tanskassa aloitellaan peli jo klo 19:00, joten olkaahan tarkkana ettei kohde pääse lipsahtamaan ohi.

tuplaus-paiva3

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset