Tuplaus: Suosikit hoitavat hommansa!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla. Eilen yksi lappu putosi pois, kun Blackburn jäi kotikentällään ilman maaleja. Tänään tuplauksessa luotetaan Mestarien liigan supersuosikkeihin.

Mestarien liiga esillä keskiviikon tuplaus kupongilla

Tällä kertaa päivän molemmat kohteet on poimittu Mestarien liigan -otteluista. Me luotamme suosikkien voimaan vaikka Barcelona sekä Man City pelaavat vieraskentällä. Messi on tänään Barcalta sivussa, mutta en jaksa uskoa, että Saksalainen Mönchengladbach pystyy venymään tänään yllätykseen.

Toisessa kohteessa Man City matkaa Skotlantiin Celticin vieraaksi. Barcelona nöyryytti Skotteja Mestarien liigan -avauskierroksella peräti 7-0, joten selittelyille ei jäänyt sijaa vaikka Brendan Rodgers sanoi, että missattu rankkari muutti ottelun suunnan.

Pep Guardiola on saanut lentävän lähdön ”City-pestilleen”. City ei ole hävinnyt Guardiolan alaisuudessa vielä ainuttakaan kilpaottelua enkä millään jaksa uskoa, että kauden avaustappio tulisi tänään. Belgialainen Kevin De Bruyne puuttuu tänään vieraiden keskikentältä, mutta hänelle löydetään kyllä tuuraaja.

City hoitaa tänään homman ja venyttää siinä samalla voittoputkeaan. Uskon vahvasti, että ottelussa nähdään myös reilusti maaleja sillä hurjassa iskussa oleva Sergio Aguero tulee karkaamaan Raheem Sterlingin kanssa Celticin puolustajilta useaan otteeseen.

 

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset