Tuplaus: Suuntana Ruotsin SHL -liiga!

Tuplaus etenee hyvässä tahdissa kohti sunnuntaita. Tänään homma jatkuu jälleen yhdellä lapulla. Lapun panos alkaa hipomaan jo 200€ rajapyykkiä. Tänään tuplauskohteet napattiin Ruotsin SHL -liigasta.

Tuplaus jatkuu SHL -peleillä

Torstain tuplaus kasaillaan jälleen jääkiekko -kohteista. Tällä kertaa suuntaamme Ruotsiin, SHL -liigan otteluihin. Lapun panos alkaa olla jo varsin mukavan kokoinen, joten jännitys lisääntyy viikonlopun lähestyessä.

Ensimmäinen valinta on Djurgårdens yli 2,5 maalia. Djurgårdens kohtaa tänään kotihallissaan sarjan viimeisellä sijalla keikkuvan Örebron. Kotijoukkue Djurgårdens on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa ja joukkue löytyy tällä hetkellä kuntopuntarin seitsemänneltä sijalta. Djurgårdens on pelannut hyvin kotihallissaan ja joukkue onkin hävinnyt kotona vain kahdesti tällä kaudella.

Vierasjoukkue Örebro on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Örebro on päästänyt näissä tappiollisissa otteluissa peräti 18 maalia. Örebron vierasesitykset ovat olleet muutoinkin todella heikkoja sillä viidestä edellisestä vieraspelistä on kerätty tasan nolla pistettä.

Djurgårdens on ottelun suosikki ja uskomme vahvasti, että joukkue onnistuu iskemään tänään kolme maalia heikosti vieraissa pelaavaan Örebron verkkoon.

Lapun toinen kohde on Växjö yli 1,5 maalia. Tämän kohteen kerroin on varsin heikko, mutta se kelpaa kuitenkin juuri ja juuri lapun toiseksi kohteeksi. Växjö johtaa sarjaa ennen tämän illan kierrosta ja joukkue on ykkösenä myös kuntopuntarissa. Växjö on myös sarjan paras kotijoukkue.

Vierasjoukkue Luleå on hävinnyt kolme, viidestä edellisestä ottelustaan ja joukkue löytyy kuntopuntarin 11 sijalta. Luleån kaksi edellistä vierasottelua ovat olleet varsin heikkoja sillä joukkue on päästänyt näissä edellä mainituissa peleissä peräti kymmenen maalia.

Sarjan kärkijoukkue Växjö on ottelun suosikki, joten on erittäin vaikea uskoa, että hyvässä vireessä oleva kotijoukkue jäisi tänään alle 2 maaliin.

Aiheeseen liittyvät uutiset