Tuplaus: Taistele Jokerit!

Maanantai alkaa olla kohta selätetty. Taivaalla möllöttää aurinko mikä on ollut varsin harvinainen ilmiö viime kuukausien aikana. Aurinkoinen maanatai tietää myös tuplauksen alkua. Viime viikolla tuplaus oli melkoista sähläystä, kun pelejä siirreltiin sateiden takia. Viikkoon mahtui myös yksi epäselvä lappu, joka tuomittiin lopulta hävityksi. Ei auta, kuin unohtaa sekava viikko ja kääntää katseet kohti tulevaa!

Tällä viikolla tuplaus aloitetaan totutusti neljällä 25€:n suuruisella lapulla. Kolme lappua on kasattu jalkapallokohteista ja neljäs on poimittu Jokereiden kuoleman ottelusta. Jokerit tarvitsee tänään kotiottelustaan voiton mikäli joukkue ei halua lähteä aikaiselle kesälomalle. Pohdin pitkään Jokereiden suoran voiton pelaamista, mutta lopulta löysin vielä jotain parempaa.

Juha-Matti Aaltosen pisteelle tarjotaan tänään (2,25) kerrointa. Aaltonen on ollut varsin pirteä etenkin Jokereiden kotiotteluissa, mutta kiekko ei ole mennyt vielä maaliin asti. Aaltonen alkaa usein ”pellaamaan” vasta kevään lähestyessä, joten nyt olisi oiva paikka naulata pari maalia Torpedon verkkoon.

Neljäs lappu isketään tänään Jokereiden ja Aaltosen harteille, taistele Jokerit!

Tuplauskohteet talteen tästä!

image

 

image

Aiheeseen liittyvät uutiset