Tuplaus: Tänään jatketaan Coolbet kampanjalapulla

Tänään tuplaus jatkuu kampanjalapulla. Eilinen tuplauskierros näyti alkuun hyvältä, mutta Brommapoikarna sortui avausjaksolla punaiseen korttiin. Joukkue aloitti ottelun avausosumalla, mutta taipui lopulta numeroin 3-1. Lisäksi Kemi jäi ilman odotettua maalia. Näillä kahdella epäonnistumisella putosivat kaksi lappua pois pelistä. Eiliset kohteet osuivat eilen 4/6.

Tiistain tuplaus – jalkapalloa Suomesta

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa Suomen Ykkösestä sekä Veikkausliigasta otamme paikkauskohteen, jotta saamme kampanjan vaatiman kertoimen täyteen.

Ensimmäisessä kohteessa kohtaavat Ykkösen FF Jaro ja OPS. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 6 ja 7 ja ottelusta onkin odotettavissa tasainen. Kertoimien perusteella Jaro nostetaan ottelun ennakkosuosikiksi, mutta OPS on hyvä vierasjoukkue . Sen vierassaldo on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Joukkue onkin toiseksi paras vierasjoukkue ja näissä viidessä vierasottelussa se on tehnyt 9 maalia. Odotammekin, että OPS tekee tänään vähintään yhden maalin. Huomattavaa on myös se, että Jaro ei ole voittanut vielä yhtään kotiottelua. Jaro on pelannut kotona neljä tasapeliä ja hävinnyt kaksi ottelua.

Toiseksi kohteeksi valitsemme Ykkösen kohteen Gnistan – AC Oulu. Gnistan on tällä hetkellä sarjan viimeisenä, eikä se ole voittanut vielä yhtään ottelua. Oulu on sarjassa viidentenä ja se on ottelun hienoinen suosikki. Gnistanin viime otteluissa on nähty maaleja ja uskommekin, että tänään nähdään yli 1,5 maalia.

Kolmas kohde lapulle on pakollinen täyte, koska näistä kahdesta edellisestä ottelusta saadaan yhteiskerroin 1,95 ja kampanjalappuun vaalitaan vähintään 2,00 kerroin. Sen enempää analysoimatta Veikausliigan ottelua IFK Mariehamn – FC Inter, luotamme että tässä ottelussa tehdään vähintään yksi maali.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset