Tuplaus: Tänään jatketaan neljänteen päivään

Tuplaus jatkuu neljänteen päivään. Eilen naisten EM-turnauksessa pelit päättyivät meidän tuplauksen kannalta hienosti, molemmissa pelissä nähtiin maaleja riittävästi. Näin jatkamme neljänteen päivään ja tänään luvassa jälleen naisten jalkapalloa.

Torstain tuplaus – naisten EM-jalkapalloa

Tänään naisten EM-turnauksessa peletaan jälleen kaksi ottelua. Otteluparit ovat Portugli – Englanti sekä Skotlanti – Espanja. Molemmissa otteluissa vierasjoukkue on ehdoton ennakkosuosikki ja tänään odotettavissa on jälleen maaleja. Englanti on aloittanut turnauksen vahvasti ja se on tehnyt kahdessa pelissään kahdeksan maalia, eikä sille ole tehty vielä yhtään maalia. Portugalin saldo on kaksi tehtyä ja kolme päästettyä maalia. Se hävisi Espanjalle 2-0, mutta voitti Skotlannin 1-2. Valintamme tähän peliin on Englannin voitto vähintään kahdella maalilla.

Toisessa ottelussa pelaava Skotlanti on ollut tämän lohkon ehdottomasti heikoin joukkue ja sen maalisaldo onkin yksi tehty maali ja kahdeksan päästettyä maalia. Uskomme, että tänään Espanja jyrää Skotlannin ja valintamme on vierasjoukkueen yli 1,5 maalia. Näillä valinnoilla Coolbetin kertoimeksi saadaan 2,13. Ottelut alkavat 21:45.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset