Tuplaus: Tiistai & kolmella lapulla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu tänään kolmella lapulla, kun maanantain kohteet naulattiin kiinni 5/5 tuloksella. Tänään lapuilta löytyy mukava sekoitus jalkapallo ja jääkiekko -kohteita.

Tuplaus jatkuu kolmella lapulla

Tuplaus alkoi eilen upeasti, kun kaikki viisi pelattua  kohdetta napattiin kiinni. Näin ollen pääsemme jatkamaan tuplaus kolmella lapulla. Eiliseen tapaan, perustelut jäävät valitettavasti vähiin. mutta päivän laput ovat kuitenkin esillä artikkelin alaosassa.

Coolbetin joulukalenteri

Coolbet tarjoaa joulukalenterin kautta tarjouksia asiakkailleen aina 1.1.2018. asti. Joulukalenterista löydät tarjouksia, kampanjoita ja lahjoja jokaisena päivänä. Joulukalenterin pääpalkintona on 2000€ arvoinen Mestarien liiga -matka. Mestarien liiga -matkan voittaja ratkeaa 7.12.2017. Muista käydä päivittäin katsomassa, mitä luukuista paljastuu, sillä tarjolla on todellista herkkua vuoden loppuun asti!

Coolbetin Suomi100 -kampanjan tarjoukset

Vedonlyönti

Saat 10 € riskittömän vedon aktivoimalla bonuskoodin SUOMI100. Riskitön veto on voimassa kaikkiin lajeihin ja sen voi käyttää ennen otteluiden alkua tai live-vedonlyönnissä. Kohde voi olla single- tai yhdistelmäveto. Jos ensimmäinen bonuskoodin aktivoimisen jälkeen lyöty vetosi häviää, saat panoksen takaisin aina 10 € asti. Panos palautetaan 5 min kuluessa vedon ratkeamisesta. Riskittömän vedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta. Riskitön veto tulee käyttää ja sen tulee ratketa kampanja-aikana (6.12. klo 23:59 mennessä).

Kasino

Saat 100 ilmaiskierrosta Joker Pro -kolikkopeliin, kun teet vähintään 20 € talletuksen käyttämällä bonuskoodia: FIN100. Lisäksi saat huomisesta alkaen 5 ilmaiskierrosta per päivä seuraavan 7 päivän ajan. Ilmaiskierrosten voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta. Talletus tulee kierrättää 1x ennen kotiutusta tai siirtoa muihin tuotteisiin.

Lappu 1

Lappu 2

Lappu 3

Aiheeseen liittyvät uutiset