Tuplaus: Tiistai pyhitetään jalkapallolle!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Yksi eilisistä lapuista kariutui Sportingin 0-0 tasapeliin. Yksi lappu on vielä avoinna, koska Sveitsissä siirrettiin ottelua. Tässä lapussa oli mukana Benfican ottelu joka osui , joten otamme tämän lapun mukaan tuplaukseen heti, kun lappu merkataan voitetuksi.

Tänään kaikki kohteet on poimittu jalkapallokentiltä. Skotlannin ykkösliigassa Ayr Utd:n sekä Cowdenbeathin otteluissa on nähty järjestään yli 3 maalia enkä näe mitään syytä miksi sama meno ei jatkuisi tänään. Tietysti perinteinen ottelun siirto tai järkyttävä monsuuni saattavat vaikuttaa ottelun lopputulokseen jollain tavalla.

Puolassa ei olla isketty ihan yhtä paljon osumia, kuin Skotlanissa, mutta tästä huolimatta olen varsin luottavainen pieniin maalikarkeloihin. Kun surkea kotijoukkue Zagbelie kohtaa umpisurkeasti vieraissa pelaavan Lechian niin odotusarvona on, että verkko pölisee ja kunnolla.

Toisessa lapussa on vain yksi kohde ja se on Everton. Everton hävisi edellisen Valioliiga -ottelunsa WBA:lle 0-1, mutta en laske tälle kovinkaan suurta painoarvoa sillä kyseisessä ottelussa Evertonilla oli useita paikkoja naulata useampi maali vieraiden verkkoon.

Aston Villan heikkous on kaikkien tiedossa ja vaikka kotietu tasoittaa ottelun asetelmia hieman niin meikäläisellä on kova luotto Evertonin kahdelle maalille. Evertonilla ei ole suuria kokoonpano-ongelmia, joten senkin suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa.

Kolmas lappu isketään vielä tänään tulille mikäli se saadaan tarkastettua tämän päivän aikana!

Tuplauskohteet talteen tästä!

image image

 

Aiheeseen liittyvät uutiset