Tuplaus: Tiistai ja tänään tuplauksessa jääkiekkoa

Eilinen tuplaus sujui hieman kaksijakoisesti, sillä Coolbet kampanjalappu kaatui heti kättelyssä, kun Ufan ottelussa ei saatu maaleja aikaiseksi. Lappu nro. 2 tuli puhtaasti kotiin, mutta lappu kolme yllätti myös vedon laatijan. Tässä nähtiin lopulta satumaista tuuria, kun viheessä vihjattiin Geflen ja Helsingborgin otteluun merkkejä x2. Kolmas lappu olisi kaatunut tähän, mutta epähuomiossa vetokupontiin oli tullut tuplamerkki 12 ja näin Geflen voiton myötä toinenkin lappu jatkaa tähän päivään. Pahoittelut tästä sekoilusta kaikille seuraajille!

Tiistain tuplauskohteet jääkiekoa

Ensimmäiseen lappuun valitsemme kaksi KHL-ottelua, jotka ovat Jokerit – Nizhni Novgorod ja TsSKA Moskova – Dinamo Riika. Ensimmäisessä ottelussa loistavassa vireessä oleva Jokerit kohtaa läntisen konferenssin viidentenä olevan Nizhni Novgorodin. Vierailijalla on pelattuna kolme ottelua enemmän kuin Jokereilla, mutta se on silti viisi pistettä Jokereita perässä. Vieraiden sairaslista on kohtalaisen pitkä ja Jokereiden hyvä vire takaa sen, että kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Me valitsemme tähän Jokereiden ML voiton.

Toisessa ottelussa TsSKA Moskova on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Muutaman hieman heikomman ottelun jälkeen peli on jäleen kulkenut ja takana on kaksi voitettua ottelu, joissa maaliverkko on heilunut. Tänään maaleja nähdään yli 3,5 ja tämä onkin valinta kupongin toiseksi kohteeksi.

Toiseen lappuun valitsemme Ranskan pääsarjan (Ligue Magnus) jääkiekkoa, ottelu Angers – Rouen. Tässä ottelussa vierasjoukkue Rouen on huikeassa maalivireessä. Edellisessä ottelussa se voitti sarjan kärkijoukkueen Gapin 7-0. Tähän otteluun odotetaan jälleen paljon maaleja ja vastassa oleva kotijoukkue joutuu kovan paikan eteen. Tässä sarjassa maaleja syntyy yleensä molempiin päihin, mutta tänään valinta on Rouenin ML voitto.

Toiseksi kohteeksi valitaan tänään CHL kohde JYP (Fin) – Neman Grodno (Blr). JYP on osoittanut kotimaan Liigassa, että nyt luistin kulkee ja paketti on hyvin kasassa, tänään jatkomenestystä haetaan CHL:stä. Tässä ottelussa joukkueiden tasoero on huomattava, joten valinta on JYPin voitto vähintään kahdella maalilla (JYP -1,5).

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset