Tuplaus: Tiistai ja tuplaus jatkuu

Tänään tuplaus jatkuu yhdellä lapulla. Eilen kohteet osuivat 4/6, mutta silti yhdellä jatketaan. Yllättävintä ehkä oli, että HJK otti kauden ensimmäisen kotitappion ja vielä vähänmaalisesti. Näin päivän ensimmäinen lappu puotosi pois pelistä. Tänään jatketaan edelleen jalkapallon parissa.

Tiistain tuplaus – Mestarien liigan karsintaa

Coolbetin kampanjalappu putosi eilen pois, mutta tänään jatketaan Mestarien liigan karsintojen parissa. Kohteiksi valitsemme ottelut Sporting CP – Steaua Bucuresti sekä 1899 Hoffenheim – Liverpool. Ensimmäisessä ottelussa Sporting on selkeä suosikki. Portugalissa Primeira Ligaa on pelattu vasta kaksi kierrosta ja Sporting on voittanut molemmat ottelunsa. Vastaavasti vierasjoukkue on aloittanut oman maan sarjan (Liga1) ilman tappioita, kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Tästä huolimatta kotijoukkue on ottelun ennakkosuosikki ja valitsemme kohteeksi kotijoukkueelle yli 1,5 maalia.

Hoffenheimin ja Liverpoolin välinen ottelun on ennakkoarvioiden perusteella tasaisenpi kuin lapun ensimmäinen kohde. Meidän silmin katsottuna Liverpool lähtee illan otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, joten tuplauslappuun sopii hyvin tuplamerkki x/2.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset