Tuplaus: Tiistain kimppuun kahdella lapulla!

Tuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla. Ainoat hudit napsahtivat eilen Coolbetin kampanja -lappuun, joten jackpotin tavoittelu siirtyy seuraavalle viikolle.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Eilen yksi lappu putosi pois, kun Örebro jäi kotonaan ilman maalia. Örebro oli kuntopuntarin kärkisijoilla ennen eilistä ottelua, mutta joukkue hävisi Hammarbylle tylysti 0-3.

Myöskin Tanskassa jäätiin ”underiin” vaikka tarjolla oli rankkaria ja muuta mukavaa toimintaa. Nordsjaelland voitti ottelun lopulta 1-0.

Tänään tuplauskohteet napattiin KHL -liigasta sekä Englannin Cupin -otteluista. Englannin Cupin -ottelut ovat aina hieman kyseenalaisia sijoituksia, mutta me luotamme, että Valioliiga -joukkueet suoriutuvat illan otteluistaan kunnialla etenkin kun Stoke ja Brighton pelaavat ottelunsa kotikentällä.

Brightonin ja Stoken vastustajat ovat ennakkoon niin paljon heikompia, että voiton pitäisi irrota vaikka joukkueet kierrättävät kokoonpanojaan.

KHL-kausi starttasi eilen vauhdikkaasti SKA:n ja CSKA:n välisellä taistolla. SKA nappasi kauden ensimmäisessä ottelussa 4-2 voiton ja siinä samalla se toi yhden tuplauslapun kotiin.

Tänään KHL-kaukaloissa luotetaan kahteen kotijoukkueeseen. Omsk kohtaa kauden avauksessaan Dinamo Riigan ja Erkka Westerlundin valmentama UFA saa vieraita Vladivostokista. Luotamme ennakkosuosikkeihin eiliseen tapaan ja uskomme siinä samalla että ”Erkka” on saanut UFA:n myös puolustamaan ainakin ajoittain.

Coolbetin suosittu tuplaus uudistuu

Coolbetin suosittu tuplaus -kampanja kokee hieman muutoksia. Yksi muutoksista on tuplauksen yhdistäminen. Aiemmin jokaisessa maassa on ollut oma kampanja, mutta jatkossa kaikkien maiden pelaajat osallistuvat samaan tuplaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuplauspotissa on joka viikko tarjolla peräti 5000€ jackpot.

Toinen merkittävä uudistus koskee kohdevalikoimaa. Tuplaukseen lisättiin kohteita mm. tenniksestä, jalkapallosta, jääkiekosta sekä koripallosta.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset