Tuplaus: Tiistain kimppuun kahden lapun voimin!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään kahden lapun voimin, kun EsPa jäi eilen ilman maalia ja hävisi Atlantikselle tylysti 3-0. Muut kohteet napsuivat kohdilleen ja näin ollen maanantain tuloksesksi jäi 5/6.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Tänään lappujen panos on raahattu 50€:n tienoille. Päivän kohteet on poimittu erinäisistä jalkapallosarjoista ja tänään luotamme jälleen maalijuhliin eli underit ovat jääneet pois lapuilta.

Ensimmäisessä kupongissa piipahdetaan Perussa sekä Crvenan ja Ludogoretsin välisessä Mestarien liigan ottelussa. Ensimmäinen osaottelu päättyi lopulta 2-2 lukemiin, joten vierasjoukkue Ludogorets tarvitsee tänään vähintään yhden vierasmaalin mikäli se haluaa jatkoon tästä parista. Tämä asia nostattaa maalien odotusarvoa entisestään.

Päivän toisen lapun kohteet haettiin Saksasta sekä kotimaan Veikkausliigasta. Saksassa Bayreuth sekä Garching ovat neppaileet kauden avauspeleissään maaleja yli 4,5 keskiarvolla, joten jonkinmoinen maalijuhla on varsin todennäköinen tänäänkin.

Veikkausliigassa kriisiseura PK35 isännöi Ilvestä. Kotijoukkue myi tähän otteluun lippuja 5€:n hintaan, jotta edes katsomot saataisiin täyteen pelaajien tueksi. PK-35 on tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa ja joukkue tarvitsisi kipeästi pisteitä, jotta sarjapaikka ei karkaa käsistä ennen aikojaan. PK-35 on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana tämän kauden kotiotteluissaan vain kertaalleen, joten maaleja nähdään todennäköisesti tässäkin pelissä.

Ilves ei ole vakuuttanut vieraskentällä ja se lisääkin ottelun mielenkiintoa sekä maaliodotusarvoa entisestään.

 

tuplaus

2

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset