Tuplaus: Tiistain kimppuun kahden lapun voimin!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tiistaina kahden lapun voimin. Eilen yksi lappu putosi pois, kun Brödby hölmöili ja hävisi yllättäen kotiottelunsa 0-1. Tänään kohdetarjonta on jälleen aika heikko, mutta toisaalta homma helpottuu mikäli pääsemme pomppaamaan tämän haastavan päivän yli.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Tänään molemmille lapuille poimittiin kaksi kohdetta jalkapallon puolelta. Tänään matkaamme mm. Sveitsiin, Espanjaan ja Italiaan. Perustelut jäävät tänään vähemmälle sillä nyt täytyy taas jatkaa matkaa eli ei tuosta kohteet talteen ja jännittämään miten meille käy tänään!

tuplaus tuplaus1

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tuplauskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset