Tuplaus: Tiistain läpi MM-kiekon avulla!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Meidän onneksemme Coolbetin kampanjassa oleva lappu on vielä hengissä eli 6000€ Jackpotin jahti jatkuu. Tänään katseet käännetään jo klo 13:15 alkaviin Jääkiekon MM-kisojen otteluihin.

Coolbetin tuplaus & 6000€ Jackpot

Tuplaus ei saanut edelliselläkään viikolla uusia voittajia, joten Jackpot-palkinto on noussut tälle viikolle jo peräti 6000 € suuruiseksi. Potti on Coolbetin historian suurin. Me lähdemme tuttuun tapaan tavoittelemaan hurjaa tuplauspottia tälläkin viikolla.

MM-jääkiekolla eteenpäin

Tuplaus jatkuu tänään MM-jääkiekon siivittelemänä. Pelit alkavat jo klo 13:15, joten nyt on todella kiire! Me luotamme lapulla tänään vahvaan Ruotsiin joka kohtaa heikon, ilman panoksia pelaavan Slovakian. Ruotsi tyylitteli edellisessä ottelussaan Tanskan kumoon helposti 4-2 numeroin ja näin ollen emme usko, että neljän maalin tekeminen tuottaa ongelmia Ruotsille tässäkään ottelussa.

Toisessa kohteessa nähdään Valko-Venäjän sekä Norjan kohtaaminen. Valko-Venäjä on yksi kisojen suurimmista alisuorittajista ja vain Slovenia jää taakse alkulohkossa. Norja taisteli hyvin Tsekkiä ja Suomea vastaan, mutta tärkeät pisteet jäivät lopulta ottamatta.

Tässä pelissä ei ole panoksia ja se vaikuttanee joukkueiden peliesityksiin. Toisaalta tässä on myös pieni riski maalikarkeloihin, joten se luo tämän kohteen ympärille pientä epävarmuutta. Uskomme kuitenkin, että Norja hoitaa viimeisen pelin tyylikkäästi itselleen ilman suuria maalikarkeloita.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset