Tuplaus: Tiistaina luotetaan Saksan Cup -vääntöihin!

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun Sporting sekä Espanyol pettivät meidät pahasti. Sportingin pelissä riitti paikkoja useampaankin maaliin, mutta tällä kertaa peli päättyi kaikkien järkytykseksi 0-0. Espanyol kärsi puolestaan 0-5 kotitappion Real Sociedadille varsin kammottavan esityksen jälkeen.

Saksassa pelataan tänään kaksi Cup -ottelua ja tällä kertaa tuplauslapulle poimittiin kohteet näistä peleistä. Illan ensimmäisessä ottelussa Leverkusen isännöi Bremeniä. Bremenin puolustuslinja vuotaa tällä hetkellä sen verran pahasti, että ottelussa tullaan näkemään reilusti maaleja. Lisäksi Bremen on päästänyt eniten maaleja Bundesligassa yhdessä Stuttgartin kanssa.

Kotijoukkue Leverkusen lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina kotiedun siivittämänä. Leverkusen haluaa menestyä Cupissa, joten mitään löysäilyä ei tulla näkemään. Kotijoukkueen valmentaja Roger Schmidt marssittaa tänään kentälle kelvollisen nipun vaikka Lars Benderin, Charles Aránguizin sekä Robbie Krusen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Toisessa kamppailussa hyvään vireeseen äitynyt Stuttgart kohtaa Dortmundin. Kotijoukkueen kokoonpanossa saatetaan nähdä kierrätystä, mutta vierasjoukkue Dortmund lähtee peliin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Dortmund on ottelun suosikki, mutta voitto ei irtoa tänään helpolla. Stuttgartin vahvat ja nopeat vastahyökkäykset aiheuttavat Dortmundin puolustuslinjalle ongelmia ja uskonkin vahvasti, että molemmat joukkueet osuvat tänään maalipuiden väliin vähintään yhden kerran.

image

Tuplauskohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset