Tuplaus: Tiistaina vierasjoukkueet suunnan näyttävät!

Tiistaina tuplauksessa luotamme vierasjoukkueisiin ja pelaamme Islannin liigasta Reykjavikia ja MLB:stä Houstron Astrosia. Kummallakin on selvät sävelet voittamiseen.

Tiistaina luotetaan vieraisiin

Tuplaus lähti hieman yskien käyntiin tällä viikolla ja samalla Coolbetin kampajalappu tipahti kelkasta. Yhdellä niin sanotulla normilapulla kuitenkin päästään jatkamaan hommaa eilisten MLB-osumien ansioista. Tänään luottoa löytyy jälleen suosikkeihin ja lapulle tiensä löysivät KR Reykjavik sekä Houston Astros.

Islannissa sarjajumbo Akranes isännöi KR Reykjavikia ottelussa, jossa ennnakkoasetelmat suosivat selvästi vieraita. Vierasjoukkue Reykjavik on hyvässä lennossa otteluidensa suhteen, kun taas Akranes päivystää sarjataulukon sekä kuntopuntarin häntäpäässä. Ei pitäisi olla epäselvyyttä kumpi joukkueista tulee tänään heiluttamaan tahtipuikkoa.

Myöskään MLB:n puolella ei ole sen kummemasta kyse kuin kierroksen isoimman ennakkosuosikin, Houstron Astrosin, kelkkaan hyppäämisestä. Keuchel löytyy kummulta ja Astrot konferenssikärjestä, kun taas White Sox puolestaan päivystää konferenssin viimeisellä sijalla. Astrosin matsi, ei pitäisi olla mitään jossiteltavaa.

Näillä puheilla tiistain kimppuun!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset