Tuplaus: Tiistaina yhdellä lapulla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu tänään yhden lapun voimin. Maanantai oli erittäin haastava, kuten ennakoimme ja lopulta vain yksi lappu selvisi jatkoon. Tiistain kohdetarjonta ei herätä mitään suurta riemua, mutta olemme silti tyytyväisiä tämän päivän lappuun.

Tuplaus etenee yhdellä lapulla

Tiistaina matkaamme Skotlantiin sekä Pohjois-Irlantiin. Skotlannissa kotijoukkue Dundee lähtee kotiotteluunsa suurena ennakkosuosikkina. Dundee on ollut viime aikoina aika mukavassa iskussa. Joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan 13 pistettä 10-3 maalierolla. Dundee on ollut erityisen vahva kotonaan ja joukkue ei ole vielä hävinnyt kotipyhätössään tällä kaudella.

Vierasjoukkue Dunfermlinen vireystila ei ole ollut ihan kotijoukkueen tasolla. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan viiteen otteluun ja palloa on kaivettu omasta maalista varsin tiuhaan tahtiin.

Pohjois-Irlannissa käydään tänään mielenkiintoinen kamppailu Ballymenan ja Linfieldin välillä. Joukkueet ovat nimittäin tasapisteissä sarjan kärkikahinoissa ja tästäkin huolimatta kotijoukkueelle tarjoillaan peräti (3,40) tason kerrointa. Emme löytäneet tähän varmaa syytä, mutta joka tapauksessa myös ottelun maalimäärä kiinnostaa kovasti.

Ballymenan otteluissa on nähty keskimäärin 4,5 maalia ja ihmettelenkin kovasti mikäli emme nää tänään kolmea maalia. Myös Ballymenan suoran voiton kerroin kiinnostaa kovasti, mutta palataan siihen myöhemmin.

tuplaus-paiva2

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset