Tuplaus: Toinen päivä ja yhdellä lapulla jatketaan

Tuplaus jatkuu tänään tiistaina yhdellä lapulla. Eilen jalkapallossa tehtiin hieman liikaa maaleja ja meidän jalkapallolappu putosi pois pelistä. Kolmannessa lapussa olimme hyvin mukana, mutta aivan ottelun lopussa Baltimore mätti nopeassa aikataulussa neljä juoksua ja tämäkin lappu meni yli.

Tiistain tulplaus – kotimaista Ykkösen jalkapalloa

Coolbetin kampanjalappu oli se, joka jatkaa seuraavaan päivään. Tänään valitsimme kohteemme Suomen Ykkösestä, jossa pelataan kaksi ottelua. Tänään kohtaavat Gnistan ja FF Jaro sekä OPS ja FC Honka.

Ensimmäisessä ottelussa ovat vastakkain sarjan viimeisenä oleva Gnistan ja kolmanneksi viimeisenä oleva Jaro. Jaro pelasi viime viikolla OPS:ää vastaan ja alku näyttikin hyvältä, kun ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli Jarolle 2-0. Toisella puoliajalla tuli musta hetki ja 10 minuutissa OPS teki kolme maalia. Odotettavissa on, että tässäkin ottelussa nähdään yli 1,5 maalia.

Toisessa ottelussa ovat vastakkain sarjakärki Honka ja kolmantena oleva OPS. Honka on ollut vahva, eikä se ole hävinnyt vielä otteluakaan. Hongalle on tehty vain kaksi maalia, mutta itse se on tehnyt 18 maalia eli keskiarvolla 2,5. Myös OPS pystyy heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa, joten tähän kohteeseen valitsemme yli 2,5 maalia. Lapun yhteiskertoimeksi tulee tällä yhdistelmällä 2,01.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset