Tuplaus: Toinen päivä – yksi lappu tennistä

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla. Eilinen alkoi mukavasti, kun Saksa hoiti oman pelinsä Australiaa vastaan. Muissa peleissä ei sitten mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta onneksi Tallinna FC Flora hoiti itselleen kaksi maalia ja pääsemme jatkamaan. Tänään kohteemme tulevat tenniksestä ja huomatkaa otteluiden alkamisajat!

Tiistain tulplaus – tennistä Lontoosta

Tämän päivän tuplaus hoidetaan kahdella tennisottelulla. Iso-Britaniassa pelataan ATP AEGON London Championships turnaus, joka toimii eräänlaisena esiturnauksena ennen 3. heinäkuuta alkavaa Wimbledonin turnausta. Nyt pelataan ruohokentällä, mutta tutut nimet ovat vahvoilla meidän valinnoissa. Seuraamme otteluita Feliciano Lopez – Stanislas Wawrinka sekä Andy Murray – Aljaž Bedene. Ensimmäisessä ottelussa turnauksen toiseksi sijoitettu Wawrinka (ATP 3.) kohtaa ATP ranking 32. sijalla olevan Lopezin. Ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta luotamme Wawrinkan voittoon.

Toisessa ottelussa kohtaavat tämän hetken ATP ykköspelaaja, turnauksen 1. sijoitettu Murray ja ATP ranking 54. Bedene. Tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki on Murray. Uskomme, että Murray voittaa pelin 2-0. Näiden kahden ottelun yhteiskertoimeksi saadaan 2,00. Ensimmäinen ottelu alkaa otteluohjelman mukaan klo 15:30.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

 

Tästä Coolbetin tennis kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset