Tuplaus: Toinen päivä ja yksi lappu

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilisistä lapuista Nashville oli luottamuksen arvoinen ja tällä jatketaan. Tuplauksen toisena päivänä mukaan valikoitui kohde baseballista sekä jalkapallon ystävyysottelu Tanska – Saksa.

Tiistain tulplaus – kohteina baseballia ja jalkapalloa

Coolbetin kampanjalappu petti, kun GAIS ja Trelleborg pelasivat vähämaalisen ottelun ja vain GAIS teki maalin – molempien maalia odotettiin. Lapun toinen kohde toteutui jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Belgia – Tsekki pelin avauspuoliaika päättyi 1-1. 

Tiistain ensimmäiseksi kohteeksi valitsemme jalkapallon ystävyysottelun Tanska – Saksa, jossa syntyy vähintään kaksi maalia. Toiseksi valikoitui MLB:n baseball kohde Atlanta Braves – Philadelphia Phillies, jossa odotamme juoksuja syntyvän yli 7,5.

Saksa lähtee otteluun nuorekkaalla joukkuella ja Saksalta puuttuu tänään useita vakiokokoonpanon pelaajia mm. maalivahti Neuer. Odotuarvo, että syntyy yli 1,5 maalia on suuri. Näiden kahden kohteen yhteiskerroin on 1,96. Nyt kun emme ole enää mukana Coolbetin tuplauksessa, tämä kerroin kelpaa. Baseball peli alkaa yöllä klo 2:35 ja jalkapallo-ottelu klo 21:45.

Alla kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset