Tuplaus: Torstai ja jääkiekolla jatketaan

Tuplaus jatkuu, kun eilen pääsimme jälleen yhden askeleen lähemmäs tavoitetta. SKA jatkaa jäätävää voittoputkea ja Mestiksen ottelu TUTO-KeuPa HT ratkesi meidän eduksi heti toisen erä alkupuoliskolla. Potti kasvaa ja tänään panoksena jo 177€ ja jääkiekko on jälleen tänään meidän valinta.

Torstain tuplaus – Ruotsin kiekkoa – SHL

Päivän lappuun molemmat kohteet tulevat tänään Ruotsin pääsarjasta SHL:stä. Ensimmäinen valinta on ottelu Malmö – Färjestad BK. Tässä ottelussa kohtaavat 4-5 ottelun jälkeen sarjan kärkijoukkue Färjestad ja viidentenä oleva kotijoukkue Malmö. Malmö on pelannut vasta neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi. Färjestad on voittanut kaikki pelaamansa ottelut, joista yksi on voittolaukauksila hankittu voitto.

Ominaista tämän sarjan ensimmäisille kierroksille on ollut se, että maaleja on tehty paljon. Näiden molempien joukkueiden maalikeskiarvo per ottelu on ollut yllättävän suuri, Malmön ottelut yli 8 maalia ja Färjestadin ottelut 7 maalia. Tämän perusteella ottelun maalit yli 4,5  maistuu hyvin.

Toinen kohde on myös SHL-ottelu Rögle – Djurgården. Rögle on neljän pelaamansa ottelun jälkeen sarjassa viimeisenä yhdellä jatkoaikavoitolla, joka tuli edellisessä ottelussa Malmötä vastaan. Tässä ottelussa tehtiin yhteensä 15 maalia. Maaleja on tässäkin ottelussa luvassa, joten tähän otteluun valinta on yli 3,5 maalia.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset