Tuplaus: Torstai on pyhitetty Eurooppa liigalle!

Tuplaus jatkuu edelleen yhdellä lapulla, kun eilisiin Mestarien liiga -otteluihin asetettu lappu napsahti taskuun hyvissä ajoin ennen otteluiden päättymistä. Torstain tuplauksessa katseet käännetään kohti Eurooppa liigan -otteluita.

Tuplaus jatkuu Eurooppa liigan merkeissä

Päivän tuplaukseen napattiin tällä kertaa kaksi kovaa kotijoukkuetta. Ensimmäisessä kohteessa Lyon isännöi Evertonia. Lyonilla on mahdollisuus varmistaa jatkopaikka tässä ottelussa, joten uskoisin, että motivaatiotekijät ovat kohdillaan.

Lyon on ollut vahvassa iskussa viime aikoina sillä joukkue on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Lyon on tehnyt jokaisessa voitokkaassa ottelussa vähintään kaksi maalia.

Lyon on ollut erittäin vahva kotikentällään europeleissä sillä joukkue on voittanut kuudesta edellistä kotipelistään peräti neljä. Ainoat pistemenetykset ovat tulleet kahdesta tasapelistä.

Vierasjoukkue Everton on kriisissä ja manageri Ronald Koeman sai taannoin lähtöpassit. Koemanin lähdön jälkeen valmennuspestiä hoitaa väliaikaisesti entinen Everton -puolustaja David Unsworth.

Evertonin jatkosaumat ovat käytännössä menneet, joten mitään suurta panosta ei Englantilaisilla tänään ole. Ehkäpä tästä syystä Everton on jättänyt tänään kokoonpanostaan ulos ainakin Jagielkan, Bainesin sekä Rooneyn.

Unsworth totesi lehdistötilaisuudessa, että Evertonilla on sunnuntaina edessään tärkeä peli Valioliigassa. Mies vertasi ottelua Cupin finaaliin, joten sunnuntain Watford -ottelu on Evertonin pääottelu tällä viikolla.

Vaikka Unsworth vannoi, että keskittyminen on täysin tässä illassa niin siihen on varsin vaikea uskoa edellä mainitun kommentin jälkeen.

Everton kierrättänee pelaajiaan tänään reilusti ja se nostaa Lyonin osakkeita entisestään. Kovassa vireessä oleva Lyon hoitaa ottelun nimiinsä ja tekee siinä samalla vähintään kaksi maalia Evertonin verkkoon.

Toisaalla Arsenal kohtaa kotikentällään Crvena Zvezdan. Arsene Wengerin kokoonpanoruletti pyörii tänään vimmatusti, mutta siitä huolimatta Gunners on megasuosikki. Uskon, että Arsenal hoitaa homman kotikentällään tyylikkäästi ja iskee vähintään kaksi maalia vierasjoukkueen verkkoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset