Tuplaus: Torstai pyhitetään Eurooppa liigalle!

Tuplaus etenee ja on aika iskeä vaihe neljä tulille. Eilinen La Liigaan asetettu veto osui lopulta jopa hieman onnekkaasti, mutta hyvä että pallo pomppii välillä oikeaan suuntaan.

Tuplaus jatkuu Eurooppa liigan merkeissä

Tuplauksen neljäntenä päivän luotetaan Eurooppa liigan -otteluihin. Illan ensimmäisessä kohteessa APOEL kohtaa kotikentällään Anderlechtin.

Ottelupari on ennakkoon varsin tasainen, mutta APOEL nauttii tänään kovasta kotiedusta. Kotijoukkue tarvitsee tästä ottelusta hyvän tuloksen mikäli se haluaa tästä parista jatkoon. Kun tähän huomioidaan vielä fakta joka kertoo että APOEL ei ole jäänyt tämän kauden Eurooppa liigan -kotiotteluissa vielä kertaakaan ilman maalia niin APOELin yli 0,5 maalia 1,37 kelpaa lapulle mukaan.

Päivän toisessa kohteessa Schalke ja Mönchengladbach iskevät yhteen Veltins Arenalla. Joukkueet kohtasivat viisi päivää sitten Bundesligassa ja tällöin Mönchengladbach voitti ottelun kotikentällään 4-2 vauhdikkaan ottelun jälkeen.

Schalke nauttii tänään pienestä kotiedusta, mutta toisaalta vierasjoukkue on tällä hetkellä loistavassa iskussa. Uskomme vahvasti, että tulemme näkemään jälleen vauhdikkaan kamppailun jossa molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa vähintään kertaalleen.

Lapun kerroin napsahti tänään mukavasti 2,44 paikkeille eli ainakin kertoimien puolesta ollaan varsin hyvin aikataulussa!

Coolbetin tuplauksessa jälleen uusi voittaja!

Coolbetilla kovassa suosiossa oleva Tuplaus sai jälleen viime viikolla uuden voittajan. Historian viides tuplausvoittaja oli tällä kertaa jarno78 nimimerkillä operoiva pelaaja. Voittaja kuittasi viimeisen päivän vedollaan yli 2000€ voiton. Tämän lisäksi jarno78 saa 2000€ bonuksen, nimensä Tuplauksen Hall of Fameen sekä yllätyspalkinnon postissa.

jarno78 aloitti tuplauksen 10€ panoksella, joka kohosi lopulta loppuviikolle yli 1000€ suuruiseksi. Voittajan viimeisen päivän pelivalinta tuli NHL-Colorado-St Louis-otteluun, johon pelivalintana oli rohkeasti suora vierasvoitto. Tällä kertaa tuo valinta kannatti, sillä St Louis voitto ottelun puhtaasti 0-3.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset