Tuplaus: Torstai pyhitetään Eurooppa liigalle!

Tuplaus jatkuu torstaina yhden lapun voimin, kun Leicester ei saanut eilen palloa Köpenhaminan verkkoon vaikka mahdollisuuksia oli. Tänään katseet suunnataan Eurooppa liigan -otteluihin, kun lapun panos alkaa olla hiljalleen 200€ tienoilla.

Tuplaus jatkuu Eurooppa liigan -otteluilla

Tuplauslappu täyttyy tänään Eurooppa liigan -otteluilla. Ensimmäisessä kohteessa Austria Wien isännöi AS Romaa.  Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Italiassa päättyi 3-3, joten maaleja on lupa odotella myöskin tänään.

Katselin hieman viime viikolla Empoli – Roma -ottelua ja täytyy sanoa, että vaikka ottelu päättyi 0-0 lukemiin niin meno oli melkoista kentän molemmissa päädyissä. Jos Austria onnistui tekemään vieraissa kolme maalia niin en jaksa uskoa, että yhden maalin tekeminen on tänään mahdotonta.

Toisessa kohteessa Fiorentina kohtaa kotonaan Slovan Liberecin. Fiorentina on otteluun lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki ja ensimmäisestä osaottelusta haettu 1-3 vierasvoitto vahvistaa ottelun asetelmia entisestään. Luotamme Fiorentinaan sen verran paljon, että uskallamme iskeä joukkueelle tänään kaksi maalia.

Lapun kerroin nousee tänään mukavasti 2,2o tienoille, joten olemme tämän päivän jälkeen aikataulusta edellä jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu!

tuplaus-paiva4

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset