Tuplaus: Torstain teemana junnufutis!

Tuplaus jatkuu edelleen yhdellä lapulla, kun Ruotsin kiekkokohteet saatiin eilen kiinni. Viime viikolla tuplaus tyssäsi juuri neljänteen päivään, joten elämme tällä hetkellä jännittäviä aikoja.

Tuplaus jatkuu junnufutiksen merkeissä

Tuplaus jatkuu tänään junnufutiksen merkeissä, kun U21 EM-karsinnat jatkuvat tänään. Päivän ensimmäisessä kohteessa luotetaan Ranskaan.

Ranska on ottelun jättisuosikki ja joukkueelle kelpaa kotiottelusta vain voitto. Ranska on aloittanut karsinnat vahvasti kolmella voitolla. Ranska on myös onnistunut tekemään vähintään kaksi maalia jokaisessa pelaamassaan karsintaottelussa.

Ranskan yli 1,5 maalille tarjottu (1,16) kerroin on suorastaan heikko, mutta se täyttää silti lapun mukavasti.

Päivän toinen kohde napattiin Slovenian ja Montenegron kohtaamisesta. Joukkueet kohtasivat edellisellä kierroksella ja tällöin Slovenia oli vahvempi lukemin 1-3.

Slovenia on ottelun suosikki, mutta Montenegro on yllätysvalmis joukkue. Montenegro on tehnyt jokaisessa karsintaottelussaan vähintään yhden maalin ja esimerkiksi Ranskaa vastaan joukkue taisteli erittäin hyvin vaikka Ranska voitti ottelun lopulta 2-1.

Montenegron ykkösmaalivahti Muric on tänään pelikiellossa, mutta muutoin paketti näyttäisi olevan kasassa.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty tähän mennessä keskimäärin yli 3 maalia ottelua kohden, joten uskoisin saman menon jatkuvan tänäänkin. Myös joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet vauhdikkaita ja runsasmaalisia, joten odototukset ovat tänäänkin korkealla.

Tänään ollaan junnujen armoilla, mutta luotetaan että pojat hoitavat homman kotiin ja pääsemme jatkamaan tuplausta huomennakin!

Aiheeseen liittyvät uutiset