Tuplaus: Tuplausviikko käyntiin jalkapallolla ja MM-kiekolla!

Meillä on jälleen käsillä yksi uusi maanantai ja se tietää uuden tuplausprojektin alkua. Tällä kertaa tuplaus aloitetaan kolmella 25€:n lapulla, joista löytyy jalkapalloa sekä MM-kiekkoa.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tällä viikolla starttaamme tuplauksen kolmen lapun voimin. Kahteen lappuun on poimittu jalkapalloa ja viimeisen kupongin kohteet kaivettiin MM-kiekon puolelta. Jalkapallon puolella luotamme Norjan ja Sveitsin maalikarkeloihin.

Lapulle poimittu Sveitsin liigan ottelu St. Gallen – FC Zurich on odotusarvoltaan runsasmaalinen kamppailu. Zurich antoi juuri kenkää Sami Hyypiälle, joten saa nähdä parantuuko joukkueen esitys heti valmentajanvaihdoksen jälkeen. Myös Norjan liigoista poimitut kohteet vaikuttavat varsin makoisilta enkä millään jaksa uskoa, että näissä otteluissa jäätäisiin ilman maaleja.

Viimeiseen lappuun on poimittu kaksi overia MM-kiekon puolelta. Kovassa vireessä oleva Venäjä kohtaa tänään Norjan ja ottelusta on lupa odottaa Punakoneen ylikävelyä. Vain ylimielinen puolivaloilla pelaaminen estää maalikarkelot tässä kohteessa.

Kiekkolapun kruunaa Saksan ja Unkarin välinen kamppailu. Saksa kaatoi edellisessä ottelussaan sensaatiomaisesti USA:n ja laittoi lohkon asetelmat kerralla uuteen uskoon. Unkari yllätti omassa ottelussaan Valko-Venäjän ja kisojen suurin yllätys oli valmis. Jää nähtäväksi jatkuuko Unkarin satumainen tarina tänäänkin. Joka tapauksessa maaleja on luvassa kentän molempiin päätyihin.

Alla olevien lappujen kanssa lähdetään työntämään tuplausjunaa kohti sunnuntaita!

 

tuplaus

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset