Tuplaus: Uusi viikko ja uudet kujeet!

Maanantaina on jälleen aika käynnistää uusi tuplaus. Viime viikolla tuplausjuna kulki aina kuudenteen päivään saakka, kunnes Schaffhausen jäi yhteen maaliin ja homma katkesi niin sanotusti kalkkiviivoilla. Edellinen viikko on edellinen viikko ja sitä on turha enää murehtia eli katseet on suunnattu jo tiukasti tulevan viikon tapahtumiin.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tuplausprojekti käynnistetään viime viikon tapaan kolmella 25€ suuruisella lapulla. Maanantain kohdetarjonta ei ole kovinkaan timanttinen, mutta ainahan sieltä kolmeen lappuun jotain pelattavaa löytyy. Yhden lapun kerroin jää alle (2,00) lukeman, mutta se ei haittaa sillä kyseinen eroavuus saadaan kyllä kirittyä kiinni projektin aikana.

Tänään kaikki kohteet on poimittu tuttuun tapaan jalkapallon puolelta. Allsvenskan on jälleen vahvasti esillä päivän kupongeissa, mutta yksi kohde löydettiin myös Tanskasta, Brondby – Viborg ottelusta. Brondbyn riveissä pelaava Teemu Pukki on ollut hyvässä iskussa viime aikoina, joten mieheltä odotellaan maaleja tänäänkin.

Myös FC Nurnberg – Eintracht Frankfurt ottelussa nähdään suomalaisväriä, kun Lukas Hradecky vartioi tuttuun tapaan vierasjoukkueen maalia. Frankfurt pelaa putoamista vastaan, mutta uskomme, että joukkue pystyy hoitamaan tänään homman ja näin ollen ottelussa nähdään ainakin yksi vierasmaali.

1 2 3

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tuplauskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset