Tuplaus: Uusi viikko käyntiin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus laitetaan tuttuun tapaan käyntiin kolmella lapulla, mutta tällä kertaa kaikki kolme lappua pelataan eri sivustoilla! Mukana luonnollisesti Coolbetin kampanja, jossa tällä viikolla muuten 5000 euron jackpotti!

Tuplaus ja päivä numero yksi

Tuplaus aloitetaan jalkapallokohteilla ja kohteet ovat hajaantuneet varsin eri puolille Eurooppaa. Tämän päivän teemana ovat maalit, joita toivotaan jokaiseen otteluun ja mielellään kaikille joukkueille.

Ensimmäinen lappu on Coolbetin kampanja-lappumme. Kampanja-lappuun valikoituivat kohteet Ruotsista, jossa lähes varma mestari Malmö vierailee Norrköpingissa. Malmön otteet vieraissa ovat viime aikoina ailahdelleet, mutta yksi asia on ollut varma ja se on se, että omissa soi. Kampanja-lapun toinen kohde on Kalmar – Hammarby. Kalmar taistelee vielä sarjapaikasta kun taas Hammarby on aikalailla kuivilla vesillä. Uskotaan molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa kuten joukkueiden kolmessa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessakin.

Toinen lappu pelataan mielenkiintoisella 10bet-sivustolla, josta napataan illan Valioliiga-kohde käsittelyyn. Leicesterin kausi on alkanut surkeasti, mutta kotona verkot ovat heiluneet. West Brom on myös osoittanut kykenevänsä maalintekoon, joten maanantai illan Valioliigaan yli 2,5 maalia saa toimia lappuna nro 2.

Kolmas lappu Unibetilla pelattuna sisältää Norjan futista ja Italian Serie B:tä. Sarpsborg taistelee sarjan kakkospaikasta ja kotonaan joukkue on ollut varsin tehokas ja kun tähän yhdistetään Stabaekin heikko puolustus nähdään ottelussa varmasti ainakin kaksi maalia. Lapulle laitetaan myös Entella – Empoli peliin maaleja, mutta niitä toivotaan molemmilta joukkueilta. Empoli on ottelussa selkeä suosikki mutta joukkueen edellinen nollapeli vieraissa on tammikuulta, joten eiköhän Entella kerran Empolin verkkoja heiluta.

Näillä lapuilla aloitetaan tämä viikko!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset