Tuplaus: Uusi viikko on käsillä!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus lähtee tänään jälleen käyntiin kolmella lapulla. Tällä viikolla keskitytään öisin pelattavien otteluiden tarjontaan.

Tuplaus ja päivä numero yksi

Tuplaus lähtee näin maanantaina jälleen käyntiin ja tällä viikolla teemme valinnat Suomen aikaa yöllä pelattaviin matseihin. Pääosin valinnoissa esiintyy näin maanantain kunniaksi NHL-otteluita, joissa on tarjolla sopivia kertoimia meidän agendaan suhteutettuna.

Ensimmäisenä valintana ja meidän kampanja-lapun kohteena toimii Edmonton Oilers, joka saa vastaansa Winnipeg Jetsin. Vaikka Oilers hävisin Vancouver Canucksille, on Edmonton silti omissa papereissa selvästi Jetsin edellä. Mikäli Oilers olisi onnistunut voittamaan kauden molemmat ottelunsa, olisi sen kerroin todennäköisesti alle 2.00, mutta hyödynnetään me tuo 2.05 kertoimen tarjous tuplauksen ensimmäisenä kohteena.

Toinen valina on Washington Capitals, jonka ehdoton ykköstähti Alex Ovechkin on riehunut peräti seitsämän maalin edestä kahteen ekaan matsiin. Tampa puolestaan ei vaikuttanut lainkaan valmiilta kahdessa Panthersia vastaan pelaamassaan ottelussa, mutta viimeisteli hurjalla prosentilla saamistaan paikoista. Ilman tätä viimeistelyä olisi toinen otteluista päättynyt selvemmällä erolla Panthersille. Capitalsin kelkkaan siis tässä kohti.

Kolmantena valintana on combo NFL:ää ja NHL:ää. Minnesota on selvästi parempi nippu kuin Chicago ja sen pitäisi pystyä hallitsemaan ottelua ja viemään se nimiinsä. Anaheim puolestaan kotijoukkueena olettavasti vääntää itselleen vähintään tasurin Flamesista.

Näillä valinnoilla tähän viikkoon!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Katso urheilua Unibet TV:n kautta!

Aiheeseen liittyvät uutiset