Tuplaus: Valioliigan täyteinen tiistai!

Tuplaus jatkuu tänään kolmella lapulla kun maanantain kohteista napattiin maukas 6/6 tulos. Tänään kohdetarjonta on eilistä päivää parempi joten kolmen lapun kasaaminen pitäisi onnistua.

Tuplaus jatkuu Valioliiga -kohteilla

Tuplausta päästään jatkamaan kolmella lapulla loistavan maanantain ansiosta. Tänään Valioliiga -ottelut ovat vahvasti esillä lapuissa sillä viidestä kohteesta peräti neljä on Valioliigasta. Ainoa Valioliigan ulkopuolelta poimittu kohde on Ruotsin SHL -liigasta.

Olemme luonnollisesti mukana myös Coolbetin tuplaus-kampanjassa. Tällä viikolla päätimme tehdä kampanjaan osallistuvan lapun yhdessä seuraajiemme kanssa eli kohteet ovat osittain teidän käsialaanne. Tänään lapulle valikoitui Tottenhamin sekä Vaxjön vierasvoitot. Molemmat kohteet ovat ennakkoasetelmiltaan varsin selkeitä joten toivotaan että tilastot sekä vierasjoukkueiden hyvät peliesitykset jatkuvat tänäänkin.

Päivän muissa lapuissa luotetaan Burnleyn vahvoihin kotiesityksiin sekä Bournemouth – Crystal Palace -ottelun maalijuhliin. Burnley on ollut koko kauden vahva kotikentällään kun vierasjoukkue Leicesterin vieraspelit ovat menneet täysin vihkoon sillä Leicester on edelleen ilman vierasvoittoa Valioliigassa. Omat haasteensa Leicesterille tuo myös poissaolot sekä rasitustila sillä ”Ketut” pelasivat FA Cupin -ottelun sunnuntaina.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset