Tuplaus: Veikkausliigan merkeissä kohti viikonloppua!

Tuplaus on edennyt viidenteen päivään viikonlopun lähestyessä. Lapun panos alkaa olla jo varsin miehekäs 330€. Tänään kaikki panokset isketään Interin ja VPS:n väliseen kamppailuun.

FC Inter – VPS

Tänään kaikki panokset isketään yhden kortin varaan, kun FC Inter kohtaa kotikentällään VPS:n. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä Veikkausliigan sarjataulukossa. Huomionarvoista tässä ottelussa on joukkueiden maalimäärät sillä molempien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin yli 3,6 maalia ottelua kohden.

Inter ei ole jäänyt tällä kaudella vielä kertaakaan ilman maalia, mutta toisaalta joukkue ei ole myöskään onnistunut pitämään maaliaan puhtaana vielä kertaakaan tällä kaudella.

Vierasjoukkue VPS:n tarina on varsin samankaltainen kuin kotijoukkue Interillä sillä joukkue ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana yhdessäkään ottelussa. VPS on jäänyt tähän mennessä vain kertaalleen ilman maalia, kun joukkue hävisi HJK:lle kauden avausottelussa peräti 5-0.

Kaikki merkit viittaavat viihdyttävään otteluun. Molemmilta joukkueilta löytyy hyökkäysvoimaa, mutta puolustuspeli on ailahdellut välillä varsin pahasti. Yli 2,5 maalille tarjottu 2,12 kerroin vaikuttaa sen verran hyvälle, että me nappaamme sen päivän tuplauslapulle mukaan.

Coolbetin tuplaus & 5000€ Jackpot

Tuplaus ei saanut edelliselläkään viikolla uusia voittajia, joten Jackpot-palkinto on noussut tälle viikolle jo peräti 5000 € suuruiseksi. Me olemme tuttuun tapaan tavoittelemassa huimaa tuplauspottia tälläkin viikolla.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset