Tuplaus: Viikko käyntiin kolmella lapulla!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää tämän viikon tuplaus. Projekti on takkuillut pahasti edellisillä viikoilla, mutta toisaalta mieltä lämmittää vielä jackpot muutaman viikon takaa. Tällä viikolla hommaa lähdetään viemään eteenpäin alustavasti ainakin kolmella lapulla. Neljäs lappu saatetaan vielä iskeä tulille mikäli KHL-peleistä löytyy jotain mukavaa pelattavaa.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tuplaus käynnistyy tänään kolmella 25€ suuruisella lapulla. Harkitsemme vielä yhtä KHL-lisälappua, mutta palataan siihen hieman myöhemmin. Tänään kaikki kolme kuponkia on täytetty erilaisilla jalkapallokohteilla. Ensimmäiset kohteet Englannissa kiskaistaankin käyntii jo klo 17:00, joten olkaahan tarkkana, että ehditte leikkiin mukaan!

Muistakaa, että tuplailu on niin sanotusti hassuttelua, joten panokset kannattaa asettaa itselleen ja omaan pelikassaan sopivaksi ettei kenellekkään tule paha mieli sillä tämänhän pitää olla hauskaa. Nyt on aika toivottaa kaikille pelionnea tälle viikolle! Toivottavasti moni lähtee tälläkin viikolla meidän mukaan metsästämään pottia!

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset