Tuplaus: Viikko käyntiin kolmen lapun voimin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistellä tämän viikon tuplaus. Viime viikon suoritus oli varsin vaisu, joten  siitä on helppo lähteä parantamaan tämän viikon projektia. Homma käynnistetään tuttuun tapaan kolmella lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan.

Lappu 1

Ensimmäinen lappu lähtee tuttuun tapaan mukaan Coolbetin tuplaus -kampanjaan. Tälle lapulle valittiin kohteita Espanjan La Ligasta sekä Italia Serie B:stä. Espanjanssa Eibar isännöi Real Betisia. Eibar on tällä hetkellä varsin heikossa vireessä, kun viidestä edellisestä ottelusta on kasassa vain kaksi pistettä. Eibarin otteluissa on nähty kuitenkin mukavasti maaleja.

Real Betis on ollut hieman paremmassa iskussa kuin kotijoukkue Eibar. Huomionarvoista on kuitenkin se, että Betisin viiden edellisen ottelun maaliero on hurja 11-13 eli verkko on heilunut tiuhaan tahtiin. Betisin otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,7 maalia ottelua kohden. Eibarin kotietu tasaa ottelun asetelmia mukavasti ja näin ollen uskomme, että molemmat joukkueet onnistuvat tänään maalinteossa vähintään yhden kerran.

Päivän ensimmäinen lappu täydennetään yli 1,5 maalia -kohteella, joka napataan Palermon ja Cittadellan väliseen otteluun.

 

Lappu 2

Toisella lapulla matkataan Hollantiin. Hollannin Jupiler Liiga on tunnetusti sarja, missä verkot heiluvat tiuhaan tahtiin. Tämä maanantai ei tule olemaan poikkeus ja näin ollen lapun molemmat kohteet napataan juuri edellä mainitun sarjan otteluista.

 

Lappu 3

Kolmannesta lapusta löytyy jääkiekkoa ja jalkapalloa. Jalkapallon puolelta lapulle napataan kohde Puolan liigasta. Zaglebie Lubinin ja Korona Kielcen välisessä kohtaamisessa odotellaan tänään maaleja. Molempien joukkueiden otteluissa on kiskottu tällä kaudella maaleja yli 2,5 keskiarvolla. Zaglebie on ottelun suosikki, mutta on syytä huomioida, että vierasjoukkue Korona löytyy tällä hetkellä kuntopuntarin toiselta sijalta. Korona on napannut viidestä edellisestä ottelustaan 11 pistettä mukavalla 11-3 maalierolla.

Zaglebie on siis kertoimien perusteella suosikki, mutta todellisuudessa ottelu tulee olemaan todella tiukka. Uskomme vahvasti, että molemmat joukkueet onnistuvat tänään maalinteossa ja näin ollen ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” -veto kelpaa kupongille 1.68 kertoimella.

Lappu täydennetään jääkiekolla. Kohde napataan tällä kertaa Ruotsin Hockeyallsvenskanista, Ljungbyn ja MoDon välisestä ottelusta.

Aiheeseen liittyvät uutiset