Tuplaus: Yhdellä lapulla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu torstaina yhdellä lapulla, kun osumaputki katkesi eilen. Napolin tappio sekä Lokomotivin maalipaikkojen tuhlailu kävi meille kalliiksi, sillä viikon ensimmäiset hudit sattuivat ikävästi kahdelle eri lapulle.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tämän päivän ainoalle lapulle napattiin kohteet kotimaan Liigasta sekä Eurooppa liigasta. Päivän ainoassa Liiga -ottelussa sarjan kärkipaikalla majaileva Oulun Kärpät matkustaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Sport on kriisissä ja joukkue on voittanut tasan yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan. Tällä hetkellä Sport rämpii viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Kärpät palasi tiistaina voittokantaan, kun joukkue nappasi 3-4 voiton Kaisaniemessä pelatussa ulkoilmaottelussa. Kärpät on tänään ottelun suosikki emmekä usko, että joukkue kompastelee  alavireistä Sportia vastaan.

Eurooppa liigan -kohde napattiin Rijekan ja AC Milanin välisestä ottelusta. Rijekan haaveet jatkopaikasta ovat käytännössä haudattu, kun puolestaan Milanin jatkopaikka on jo varma. Milan kierrättää varmasti kokoonpanoaan, mutta tästä huolimatta materiaali kestää helposti vertailun kotijoukkueen kokoonpanoon. Uusi manageri Gennaro Gattuso ei varmasti halua joukkueelleen ylimääräisiä tappioita, joten uskomme Milaniin panoksettomasta ottelusta huolimatta.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät uutiset