Tuplaus: Yhdellä Mestarien liiga -lapulla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu tänään yhden lapun voimin, kun maanantai osoittautui jälleen varsin haastavaksi päiväksi. Etenkin Betisin 5-0 vierastappio Eibarille oli aika kova yllätys ja näin ollen tähän otteluun asetettu molemmat joukkueet tekevät maalin -veto kariutui siinä samalla.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tänään tuplauksen molemmat kohteet napattiin Mestarien liigasta. Ensimmäinen kohde napattiin klo 19:00 alkavasta Besiktas – Porto -ottelusta. Besiktas on yllättänyt positiivisesti tämän kauden esityksillään. Besiktas ei ole hävinnyt vielä kertaakaan Mestarien liigassa tällä kaudella ja joukkue johtaakin tällä hetkellä G-lohkoa neljän pisteen turvin.

Vierailija Porto on lohkossa toisella sijalla ja joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä jos jatkopelit kiinnostavat. Joukkueiden ensimmäinen ottelu päättyi Besiktasin 1-3 vierasvoittoon, joten maaleja on luvassa myös tämän illan taistossa.

Päivän toinen valinta on Napoli. Napoli on tänään pakkovoiton edessä mikäli joukkue haluaa jatkopeleihin. Napoli hävisi Shakhtarille vieraskentällä 2-1, mutta nyt asetelma on toinen sillä Napoli nauttii suuresta kotiedusta. Shahktar on yllättävän hankala joukkue kotikentällään, mutta vieraissa tilanne on hieman toinen. Napoli ottaa tänään pakkovoiton ja näin ollen haaveet jatkopaikasta pysyvät elossa.

Aiheeseen liittyvät uutiset