Nuorten MM-kisat: Nyt huudetaan!

Suomen nuoret leijonat ovat tehneet mahdottomasta mahdollista ja nyt edessä on vain yksi ottelu, kun finaalissa vastaan astelee Venäjä. Ottelu alkaa 20.30 ja nyt koko Suomen kansa tarvitaan mukaan huutamaan nuorukaiset MM-kultaan.

Unibet tarjoaa tänään uusille asiakkaille otteluun myös 100€ ILMAISVEDON. Jutun alla olevasta linkistä saat sen lunastettua.

Venäjä – Suomi

Valinnat:

Venäjä +1 X 7.00

Alle 5,5 maalia 1.86

Antti Kalapudas 4.20 (tekee ainakin yhden maalin)

Aleksi Saarela 1.80 (tekee ainakin yhden pisteen)

Suomen nuoret leijonat taistelivat ensin kiekon synnyinmaa Kanadan kumoon puolivälierissä komean taistelun jälkeen.

Semifinaalissa vastaan asteli rakas naapurimaa Ruotsi, joka oli kulkenut koko turnauksen voitosta voittoon ennen Suomen kohtaamista. Nuoret leijonat olivat ottelussa Ruotsia vastaan täydellä sydämellä mukana ja ottelu päättyi Leijonien 2-1 -voittoon.

Tänään edessä on MM-turnauksen viimeinen koitos ja vastaan tulee aina arvaamaton Venäjä.

Joukkueet kohtasivat toisensa alkusarjassa ja tuossa ottelussa Venäjä oli parempi 6-4 lukemin.

Finaali on aina finaali ja nyt mikään tilasto ei pysty kertomaan, miten ottelussa käy. Tänään MM-kultaa juhlii joukkue, jonka tahtotila ja paineensietokyky kestää läpi ottelun.

Suomi saa otteluun yleisöstä sen kuuluisan kuuden pelaajan ja myös kotikatsomoista kuuluva huutomyrsky saa takuuvarmasti Leijonat tänään todelliseen lentoon Helsingin-illassa.

Suomen ykkösnyrkki Jesse Puljujärvi, Sebastian Aho ja Patrik Laine ovat läpi turnauksen olleet maagisia ja pisteitä on tullut liukuhihna tahdilla.

Ottelussa Ruotsia vastaan PuLa-Aho kentäksi nimetty kolmikko vietti nollakerho-iltaa. Ruotsin kaadossa esiin nousivat toiset sankarit, kun Roope Hintz ja Antti Kalapudas vastasivat maalinteosta.

Näiden kahden maalintekijän takana ison roolin Ruotsi ottelussa ottivat Mikko Rantanen ja Kasperi Kapanen, kun kumpikin nakutti tehot 0+2.

Tulevaan finaaliin löytyy hyviä kertoimia, mutta Suomen yhden maalin voitto ja sitä kautta tasapeli tuo niin muhkean kertoimen, että pakkohan se on poimia lapulle.

Finaalissa mennään todennäköisesti tarkan puolustuspelaamisen kautta, joten ottelussa ei nähdä kovinkaan montaa osumaa.

Kalapudas on osoittanut olevansa hyvässä maalivainussa, kun Suomen ykkösnyrkin pelaaminen merkataan vastustajan puolelta todella tarkalla silmällä.

Aleksi Saarela oli pelipäällä alkusarjaottelussa Venäjää vastaan ja vahvaa turnausta pelannut Ässä-hyökkääjä saa hyvän kertoimen, kun ainakin yksi piste kirjautuu hänen tililleen.

UUSILLE ASIAKKAILLE 100€ ILMAISVETO FINAALIIN TÄSTÄ

Aiheeseen liittyvät uutiset